Mij. Presidenten
Layla heeft helaas maar kleine lichtpuntjes in het dagelijkse leven; gaan werken als ze bekwaam en toonbaar is en een uurtje een ritje maken op haar motor. Haar beste vriend en ex buurjongen Trevor weer hoe de vork in de steek zit rond het leven van Layla.
Hij schiet dan ook direct in actie als er een noodoproep van haar kant komt. Tom haar vriend heeft weer toegeslagen, ernstig, onaanvaardbaar en nu is de maat vol.
Trevor roept zijn broeders in om hulp en zo krijgt Layla onderdak in hun MC bende.
De twee broers Damien en Carson trekken de situatie van Layla erg persoonlijk aan, ze raakt hen, twee mannen die alles voor haar over hebben. Wie eist haar op als old lady? Wat en wie kiest Layla en gaat ze voor safe, vertrouwd of angst?
Mijn Presidenten is een echte MC romance, met een stevig dark gehalte. Het verhaal begint al vrij snel heftig, het geeft de geladenheid van angst, woede en verdriet.
Het laat je direct mee anticiperen, betrokken geraken en overrompelen waardoor je elke vrije minuut in dit boek wil lezen.
Let op het bevat vele triggers rond huishoudelijk geweld, lichamelijke en persoonlijke issues, martelingen en afpersing.
Het bovenstaande vormde vooral dit verhaal, de “negatieve” triggers kunnen/ krijgen een andere kant, van liefde, sympathie en zorgen voor.
Die continue mix van uitersten geven een spanningsveld en emotionele geladenheid wat je als lezer ervaart als een echte rollercoaster en leeshonger.
En jawel, dat is iets wat Lenna Dufin altijd heel goed weet te bekomen, een unieke en onvergetelijke leeservaring die blijft nazinderen op alle vlakken. Want gegarandeerd, iedereen zal er iets anders uit halen en vinden om dit verhaal te koesteren.
De fijne schrijfstijl, de typische schrijfstem en de aandacht voor details en verhaallijn setting zijn weer met zoveel zorg en aandacht neergezet.
Zet je schrap, doe je club vest aan, zet je helm op, laat de motor ronken, geef gas en ga… duik mee de wereld in van Servants of Hades!
5 sterren
@missp_her_books_read