Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Berlijn

Jasmijn krijgt een bericht van haar zus! Hier is ze zo blij mee en eindelijk krijgt ze de mogelijkheid om haar leven als Lisa toe te lichten. Ook Virginia laat van zich horen en hier geraakt Jasmijn echt hotel de botel van!
Maar haar contract als Lisa roept haar weer naar Berlijn! Ze kruipt weer in haar rol, maar is het nog wel met een goesting? Blijft ze alle ballen in de lucht houden of is dit een onmogelijke taak?
In dit verhaal is de scheiding tussen de personages van Jasmijn en Lisa groot en je kan goed voelen dat ze hier zelf erg mee worstelt. De vragen was is belangrijk geld of geluk beginnen binnen te sijpelen en sturen haar stilletjes een richting uit.
Je ziet dat Tess Lucas stappen zet naar een einde, de beslissing in de verhalen reeks en het klopt gevoelsmatig ook. Je ziet deze keer terug wat de echte Jasmijn en dat gaf een meerwaarde en geeft tevens ook een nieuwsgierigheid naar het 8ste en laatste deel in de reeks.

3 sterren

@missp_her_books_read

Reageer op deze recensie

Meer recensies van missp_her_books_read