De ontmoeting
Nadine werkt hard met haar compagnon aan hun traiteurszaak. Voor alles staan ze open en dat geeft inspiratie en ruimte. Zo komt ze tijdens een receptie op een nogal niet professionele manier in contact met Daniel. De Daniel die iedereen kent als de knappe, charmante en beroemde interieur goeroe.
Hij is onder de indruk van haar natuurlijke puurheid, de frisheid en maagdelijkheid die ze uitstraalt.
Ze komt in een rollercoast van emoties en ervaringen die ze gewillig ondergaat.
Wil en kan ze dit en is ze bereid om te delen?
Muren van glas is een steamy romance reeks die direct goed van start gaat in de ontmoeting. Het laat twee uitersten van levens zien die elkaar toevallig tegen komen en een weg zoeken naar verbinding. Dat die verbinding voor lichamelijke aantrekkingskracht is, wordt snel duidelijk.
Zijn dominantie sluipt er in en geeft dan weer een heel ander gevoel en leeservaring.
Het gaf me voldoening toch soms ook de kriebels en dat is wat ook het personage Nadine ervaart.
Het zet na tot denken hoe ver ga je in wensen, verlangens en lusten? Geef je je eigen doelen en eigenwaarde hiervoor op?
Is de wereld van geld en macht waar de meeste zo naar opkijken, dat wat je gelukkig kan maken?
Marique Maas weet de lezer direct mee in de greep van Daniel te nemen. De Steamy scene worden zo goed opgebouwd en uitgewerkt, ze overheersen het verhaal. Toch heeft de schrijfster er voor gezorgd dat de vraagstelling en bewustwording van Nadine er zeer mooi in is doorweven.
Het is een op zeer hoog tempo geschreven verhaal, dat triggert en je meermaals zal laten blozen.
Waar zeker de nodige aandacht wordt gegeven aan het personage Nadine op alle vlakken.
En je voelt hem al aankomen! Een einde met een cliffhanger en dat je laat uitkijken naar meer.
4 sterren
@missp_her_books_read
Ze komt in een rollercoast van emoties en ervaringen die ze gewillig ondergaat.
Wil en kan ze dit en is ze bereid om te delen?
4 sterren
@missp_her_books_read