die ene avond

Voor Cooper loopt het bezoekje aan zijn ouders deze keer toch iets anders dan hij verwachte. Ze maken zich zorgen, zorgen dat hij alleen blijft na de scheiding en ze willen hem helpen met te daten!
Hop naar de stad en een bruin café in, de ouders scannen naar een geschikte kandidaat, kan het nog erger?? Jawel, als plots aan de bar Nora zit, de beste vriendin van je ex en de perfecte kandidaat volgens je ouders!
Dit kort verhaal is er echt weer eentje van de hand van Meghan Quinn. Het zit vol met drama, knipogen, spanningsvelden rond verlangens en aantrekking en de liefde.
Je krijgt een snelle inkijk in de levens van Cooper en Nora en je weet het zit erin, er is een klik, het gaat lukken. En toch neemt de schrijfster je soms in het ootje. Zalig is dat en je kan dan twee kanten opgaan: zelf verder bedenken of wachten op een vervolg.
Meghan Quinn zet weer een heerlijk vlot verhaal neer, dat me triggerde en meetrok in de levens van deze 2 pracht personages.

4 sterren

@missp_her_books_read