Een frisse start

missp_her_books_read 31 augustus 2025
Midden 40, je brengt je zoon naar de universiteit, het moment ook om definitief knopen door te hakken rond je eigen leven. Griff en zijn ex-vrouw hebben al een jaar geleden beslist dat het over is tussen hen als koppel, maar kozen ervoor te wachten tot hun zoon gesetteld is. Griff’s beste vriend Heath staat altijd voor hem klaar met advies, een luisterend oor en een onvoorwaardelijke vriendschap. Of is hij ook stil verliefd op Griff en moest dat tot nu toe onderdrukt worden?
Een zoekende en een volhouder die elkaar onverwacht anders leren kennen. Er iets moois ontstaat, maar er toch nog vele obstakels om de hoek loeren die volle overgave kunnen belemmeren.
Een frisse start, geeft zeer mooi weer hoe een leven evolueert, hoe je keuzes maakt niet altijd voor jezelf maar rond de mensen waarvan je houdt. Hoe maatschappelijke druk en vooroordelen remmen en je laten twijfelen.
Dat liefde evolueert in een mensenleven en dat gezamenlijk daar conclusies rond nemen in een goede & gezonde sfeer ook kunnen.
Mooi was ook de bezorgdheid en zorg rond een alleenstaande oudere moeder een beeld kreeg.
Saxon James weet weer heel mooi twee mannelijke personages te matchen met elkaar. Het verhaal ook iets meer te geven dan steamy fragmenten. Voor mij mocht het nog iets meer uitgediept worden rond de emoties en gedachten, daar er veel situaties voorkwamen die hier geschikt voor waren.
Super om ook wat oudere personages in dit genre hun levensloop en liefdesleven te mogen beleven en lezen.
Het geeft andere invalshoeken en gewaarwordingen, wat het verfrissend maakte.

4 sterren

@missp_her_books_read