Gebroken wereld
Esmé is een jonge vrouw die een enorm
groot hart heeft. Ze neemt haar moeder in huis, samen met een beestenboel die niemand wil hebben. Ze werkt ontzettend hard om financieel voor haar huisgenoten te kunnen zorgen alsook haar passie glasblazen komt er ook niet zomaar.
Zo hard dat ze soms foutjes maakt in de bar waar ze in de late uren werkt. Dat Vigo een leider van de Bratva clan daar het slachtoffer van is, zal haar de nodige avonturen bezorgen.
Vanaf ze Vigo de beste vriend van Lev ontmoet ( en dan weet je al voldoende als fan van de amulet reek) is het hek van de dam!
Tjonge tjonge, wat was dit weer een explosief verhaal! Humor, tragedie, absurdste eerst, emotioneel, confronterend en vol passie!
Esmé en haar pretzak, haar oversekste coco, haar overlevingsdrang, haar lust, haar moeder, haar kunst en Vigo!
Vigo die van zijn troon wordt geblazen, die zichzelf soms niet meer in de hand heeft en zijn hart aan het verliezen is.
Eva Yarich schrijft hier een novelle die leest als een volwaardig boek. Knap want weinig lukken hier in en vooral knap dat ze trouw blijft aan haar stijl en verhaallijn opzet van amulet reeks.
Ze laat je als lezer zo intens en aktief lezen, met de nodige geluiden van schaterlachen, zuchten, puffen en de oh nee kreet!
Kortom een Eva Yarich verhaal, uniek en van hoog niveau.
En sorry Lev, maar Vivo heeft nu een streepje voor in mijn hart!
5 sterren
@missp_her_books_read
Kortom een Eva Yarich verhaal, uniek en van hoog niveau.
En sorry Lev, maar Vivo heeft nu een streepje voor in mijn hart!
5 sterren
@missp_her_books_read