getekende illusie

missp_her_books_read missp_her_books_read
10 mrt 2023

Olivia alias Luna straalt power en gezag uit, maar wie haar echt kent weet dat het een masker is! Haar luxe leven en 3 macho broers geven de buitenwereld ook dat vertekend beeld en er liggen altijd haaien op de loer om een graantje mee te pikken van hun rijkdom en succes.
En toch zijn er mensen die verder kijken en de echte Olivia zien, maar zijn die bereikbaar en wat hebben ze zelf misschien niet te verbergen?
Het eerste deel van de triologie is vooral een kennismaking van het leven, de intriges en geheimen die nog redelijk vaag blijven en sluimeren voor de lezer. Het zet heel mooi de verstandhoudingen, werkzaamheden en verlangens neer van al de personages. Want meerdere hebben hun rol en taak en dit maakt het verhaal weer zo uniek en spitsvondig! Het is la familia, de clan en de voorwaardelijke liefde die een rode draad zijn door het verhaal. Sanne can Ooijen is er ook weer in geslaagd om er een bepaalde diepgang in te verweven in een wereld waar dit normaal niet van toepassing is. Dat maakt de personages interessant en niet te voorspelbaar.
Ook het oog voor details en het spelen met woorden maken dit verhaal zo vlot, spannend tot zelf wat romantisch.
Het einde is zoals we gewoon zijn bij deze auteur, met een cliffhanger, die enorm veel vragen en bedenkingen nalaat.
Maar wel ook weer de honger om verder te willen gaan, want de basis is gelegd!

4,5 ster

@missp_her_books_read