javi
Vanaf zin één werd ik weer meegezogen in het verhaal! Het verhaal van Javi, die in het begin me nog geen directe connectie gaf met de schuld reeks, maar geleidelijk aan komt alles naar boven en worden de linken gelegd. Javi zijn persoonlijkheid triggerde me continu, een badboy uiterlijk, een seksuele actieve maar oh zo trouwe hond! De schrijfster heeft in dit verhaal weer alles gestoken wat haar typeert, steamy, dark en maffia zijn de genres die zo mooi in elkaar vloeien en die zorgen voor wederom een fantastisch spannend verhaal. Voor mij is dit het echte, jawel een Sanne van Ooijen genre, waar ik zo van hou en waardeer!
Maar ook de thema’s die best heftig zijn, maar met zoveel respect en juiste aandacht worden beschreven en aangepakt zijn een staaltje van het schrijftalent van Sanne van Ooijen!
De afwisseling, maar ook de explosieve aantrekking tussen de twee hoofdpersonages Javi en Scarlet maken dit verhaal. Dit boek kan je niet wegleggen, het moet uit, je wil antwoorden en toch weet je dat niets is zoals het is! En dat laatste bevestigde het einde met een cliffhanger die je laat weten dat Javi nog voor moeilijke keuzes zal staan!
5 sterren
@missp_her_books_read