Wrede Prins

Aida, een jonge vrouw, een dochter & zus van de Gallo clan, wil dezelfde behandeling en rechten als de mannelijke leden. Ze wil mee denken, beslissen en vechten met haar broers. Voor haar gevoel is ze onmisbaar, daar ze slim, doordacht(trapt) en niet bang is.
Maar door mee het veld in te gaan, heeft ze iemand van de Griffin clan erg boos gemaakt. En dit zal ze moeten bekopen met een huwelijk!
Zal Callum zijn bruid in zijn greep kunnen houden of zal Aida hem eerder het leven zuur maken?
Spanning, humor en romance dat is dit verhaal ten voeten uit!
Het mijnenveld dat Callum en Aida voor elkaar uitgelegd hebben is hilarisch, smullen en het geeft een dynamiek waar je als lezer geen genoeg van kan krijgen.
Geen klassieke maffia romance & wereld, dat hierdoor juist verrassende wendingen en invalshoeken heeft.
Girlpower, uitbreken uit het keurslijf en een plekje willen veroveren in de rangen en harten, dat is jawel: Aida.
Politiek, aanzien, correct, respect, dat is wat Callum dan weer erg nastreeft en ambieert.
Twee uitersten die elkaar kunnen doen verzuipen en/of juist erg groot maken.
Sophie Lark had me van hoofdstuk één direct mee, zo erg dat ik door heb gelezen tot midden in de nacht. Had hierdoor wel één klein probleempje, schaterlachen als iedereen slaapt komt dan wel raar over tot erg ongelegen, zeker als dit zeer regelmatig van toepassing was.
Tempo, schrijfstijl en benadering zat perfect, waardoor lezen een genot was.
Mooi uitgewerkte personages, details en omgeving die het allemaal lieten matchen.
Een echt Enemies to lovers verhaal om duimen en vingers van af te likken!

4,5 ster

@missp_her_books_read