Gebroken engelen
In het kleine stadje North Falls kent iedereen elkaar. Althans, dat denken ze zelf… Tot er tijdens de vuurwerkshow op de avond van de Fourth of July twee tienermeisjes verdwijnen. Voor agent Emmy Clifton is deze zaak persoonlijk, want een van de vermiste tieners is de dochter van haar beste vriendin. Ze moet en zal haar thuisbrengen. Terwijl Emmy de raadsels die de meisjes hebben achtergelaten probeert te ontrafelen, realiseert ze zich dat ze hen nooit écht heeft gekend. Niemand eigenlijk…
Elke tiener heeft geheimen, maar wie zou ervoor willen moorden?
Dit is het eerste deel in een nieuwe serie.
Had wel moeite om me op het boek te concentreren. Normaal heb ik dat niet bij deze auteur en scheur ik door haar boekenweek.
Tot de laatste 100-150 blz. Toen bond ik het boek op het niveau waarop ik het had verwacht. Het plot was zo anders dan gedacht!!! En hoe subliem uitgewerkt hierdoor kreeg ik weer een positievere kijk op het verhaal.
Begrijp me niet verkeerd, het is zeker geen slecht verhaal maar ik had aanvankelijk hogere verwachtingen. Op hetblaatst is dit helemaal goed gemaakt. Ik ben zeer nieuwsgierig naar haar andere boeken.
De cover is heel mooi en als je hetbboek leest is de titel mooi gevonden en geïllustreerd.
Vond wel dat de personages in het boek een zeer uitgebreide introductie hadden. Dit had minder gemogen.
Verder heb ik wel genoten van het boek.
Elke tiener heeft geheimen, maar wie zou ervoor willen moorden?
Dit is het eerste deel in een nieuwe serie.
Verder heb ik wel genoten van het boek.