Leuk onderwerp, saai opgeschreven

Morriaantje 04 november 2024
Na het lezen van verschillende boeken over insecten vond ik het wel tijd om me naast andere boeken eens te verdiepen in de uil. Het is een mooi vormgegeven boek die naar mijn oordeel ook goed vertaald is. Het boek zelf heb ik met moeite uitgelezen en het lukte me niet echt om in het onderwerp te geraken. Ik denk dat het ligt doordat de schrijver ervoor kiest per uilsoort te werken waardoor het een hoog herhalend Wikipedia-gehalte krijgt in plaats van een samenhangende verhaallijn. Als er zo nu en dan een interessant verhaal opduikt zoals dat van Eric Hosking zit je ook zo in het verhaal.

Meer recensies van Morriaantje