Realistische situaties waardoor je mee leeft met alle personages

Myfridayreads 14 mei 2025
Elk moment is kostbaar. Faith besefte dat dat was wat hij bedoelde: met volle teugen van het leven genieten, van elk moment. De dag plukken, leven, liefhebben en lachen en niet alleen maar werken.

Dit prachtige boek van Danielle Steel neemt je mee in het leven van Faith een weddingplanner. In het boek regelt zij verschillende bruiloften waarbij de lezer ook kennis maakt met de echtparen die gaan trouwen.

Het is mijn eerste boek van Danielle Steel, maar ik kan goed begrijpen waarom zij zo ontzettend populair is. Het heeft een vlotte schrijfstijl, de zinnen zijn kort waardoor het zo wegleest. In het boek komen verschillende verhaallijnen voor, maar allemaal verweven met Faith de weddingplanner. Het is dan ook niet storend maar precies goed. Daniƫlle Steel zet niet de romcom bruiloften op papier, maar realistische situaties waardoor je mee gaat leven met alle karakters.

Dit boek mocht ik lezen met de leesclub van Ilona van LS uitgeverij.

Meer recensies van Myfridayreads