Dit boek brengt het zonnetje in je huis!
I love a good Jill Mansell! Een van mijn favoriete schrijfster is toch wel Jill Mansell en ook met dit boek stelde ze mij niet teleur.
Lou gaat voor een oude en chagrijnige man werken. Haar missie is om er voor te zorgen dat hij minder chagrijnig is. Naast het verhaal van Lou maken we ook kennis met haar beste vriend Sammy een muzikant die graag wil doorbreken en zijn broer Remy.
Dit boek leest net zoals haar andere boeken zo weg. Ik zat meteen in het verhaal en was benieuwd hoe het verder ging. Dat het verhaal op een gegeven moment meerdere verhaallijnen krijgt was totaal niet storend. Hierdoor kregen de karakters meer diepgang en leefde ik met hun mee. Het was zo leuk om te lezen hoe Lou, Edgar weet te veranderen door de kleine dingen die ze doet. Mooi hoe Edgar zo’n persoonlijke ontwikkeling doormaakt. Daarnaast vond ik Captain Oates geweldig, hij maakte het verhaal voor mij af.
De titel het zonnetje in huis past dan ook perfect bij dit boek. De hoofdpersoon Lou brengt daadwerkelijk het zonnetje mee in huis van Edgar.
Het boek is door rainbow uitgevers opnieuw uitgebracht in een ideaal pocket formaat. Perfect om mee te nemen in je koffer naar een zonnig oord!
Heel erg bedankt voor het recensie exemplaar @rainbowuitgevers. Ik heb genoten van dit boek! Het bracht het zonnetje in mijn woonkamer.