Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Totale chaos

proudbookjunkie 28 juni 2021
Sophia King is inmiddels een jongedame van twintig jaar. Ze heeft alles voor elkaar leuke vriendinnen, een relatie met de populairste jongen van school, volgt een dansopleiding rn ze heeft ook nog een succesvol vlogkanaal Queen of Kings, beter kan het niet toch? Maar dan wandelt de nieuwe zangdocent Scott haar leven binnen, hij hoort haar een keer stiekem zingen en wilt haar helpen om verder te komen. Sophia lijkt een stoere meid die niet op haar mondje gevallen is, maar niets is minder waar. Kan Scott haar helpen om werk van haar zangkunsten te maken of blijft ze hangen in haar angsten?

Olivia Lewis had me al betoverd met haar fantastische schrijfstijl in de King serie en nu met de spin off serie van Sophia weet ze mijn hart opnieuw te raken en te stelen.

Sophia leer je in de King serie al kennen als klein meisje en als dochter van Luci en Benjamin. Ik vind het ontzettend leuk dat ze nu haar eigen podium krijgt en we nog meer leren over deze onzekere, lieve stuiterbal. De rest van de King familie komt ook voorbij en ik vind het heerlijk om te zien wat er in die tussentijd allemaal veranderd is.

Ik raad echt aan om het advies van de schrijfster te volgen en de King serie als eerste te lezen, hierdoor begrijp je deze lieve en chaotische familie beter.
Ik ben verliefd op Sophia en Scott en kan niet wachten om verder te gaan met weg van jou het tweede deel in deze serie.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van proudbookjunkie

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?