Mijn presidenten
Gebroken, vernederd en gekleineerd tot ik de deur van huiselijk geweld eindelijk achter me dicht kon trekken. Mijn beste vriend nam me mee naar zijn huis, waar plots twee mannen voor de deur staan die me de adem benemen. Ze stralen macht uit en ik weet dat er een duisternis in hun schuil gaat. Mijn hart en lichaam snakken naar de veiligheid die zij mij kunnen bieden.
Beide wilde we geen vaste partner, totdat wij haar zien. Ondanks haar verleden is ze een sterke, krachtige vrouw. Kiest ze voor mij of toch voor mijn broer? Want in deze club leven we volgens regels en een daarvan is dat we nooit een vrouw delen, maar maken we voor haar een uitzondering?
Lenna DuFin heeft met dit boek een andere weg gekozen dan de boeken die ze hiervoor heeft geschreven en wat is het een genot om te lezen. Het is een heerlijke dark motorclub romance die je vastgrijpt en onder je huid gaat zitten.
Layla is een vrouw die het haar hele leven niet makkelijk heeft gehad. Op jonge leeftijd verloor ze haar ouders en de liefde van haar leven is toch niet de man die ze dacht dat hij was. Haar beste vriend Trevor neemt haar na het zoveelste incident van huiselijk geweld in huis, omdat hij het niet langer aan kan zien. Layla maakt gedurdende het verhaal een hele mooie groei door en je gunt haar het beste. De band die ze me Trevor heeft is zo voelbaar beschreven en je voelt de liefde die ze voor elkaar hebben. Trevor is lid van een motorclub en aan de top daarvan staan twee mannen, Damien en Carson. Beide mannen hebben ervoor gekozen om geen vaste partner te willen hebben, omdat ze door hun verleden het verdriet hebben gezien, maar als Trevor met Layla binnenkomt zijn de mannen meteen ondersteboven. De mannen zijn verschillend en dat maakt hun juist zo leuk. Hun ontwikkeling van gevoelens laat zien dat het beide twee mannen zijn met een machtige uitstraling, maar hun hart toch op de juiste plek hebben. Het verhaal zit vol met spannende en liefdevolle momenten. Het ene moment zit je op het puntje van je stoel in spanning waar het verhaal heen gaat en het volgende moment zit je te glimlachen om situaties die gebeuren.
Lieve Lenna DuFin dank je wel dat ik mee mocht doen met je blogtour. Ik heb genoten van dit eerste deel en hoop snel weer verder te kunnen met deze reeks en hopelijk zit er ook een verhaal voor Trevor tussen, want ook hem gun ik zijn geluk.
Ik geef het boek 4,5 ster.
Ik geef het boek 4,5 ster.