Zwanger van de Italiaan

Jaren geleden deelde prinses Carliz een kus met de imposante Italiaan Valentino Boneparte. Sindsdien heeft ze hem nooit meer kunnen vergeten. Het is dan ook een marteling om zijn huwelijk bij te wonen, totdat het evenement onverwachts wordt afgelast. Valentino is vastbesloten om de perfecte bruid te vinden en Carliz valt daar niet onder. Ze staat namelijk constant in de roddelbladen. Als zijn bruid plotseling verdwijnt geeft hij toe aan de aantrekkingskracht tussen hun voor een nacht, maar drie maanden later blijkt dat een onverwachts gevolg te hebben. Kunnen ze hun aantrekkingskracht blijven ontkennen?

Caitlin Crews weet ondanks de lengte van het verhaal wel diverse dingen aanbod te laten komen en dat moet als auteur echt je kracht zijn wil je dat voor elkaar krijgen.

Carliz is een prinses die gevoelens heeft voor een man die het in alle toonaarden wilt ontkennen. Ze zoekt dan ook constant de roddelbladen op ondanks het advies van haar zus. Dit is gelijk een karaktertrek van haar, dat ze ondanks de vele afwijzingen blijft volhouden. Als de bruid van Valentino op de dag van zijn huwelijk verdwijnt geeft hij toe aan de aantrekkingskracht tussen hem en Carliz, maar of dit nu zonder gevolgen is.. Van beide personages kan je gedurende het boek een goed beeld vormen en dat helpt zeker bij het lezen van het verhaal.

Dit was mijn eerste novelle van Caitlin Crews en ik zal zeker uitkijken naar meer en misschien wel uitkijken naar een dikker boek van haar hand, want haar schrijfstijl vond ik erg fijn.

Meer recensies van proudbookjunkie