Alleen voor jou

proudbookjunkie 03 september 2025
DD schuilt zich zijn hele leven al achter zijn carriere, waar succes, macht en controle hem helpen om een traumatische gebeurtenis te vergeten. Als een van zijn laatste subs hem publiekelijk uit de kast haalt, maar hem ook vals beschuldigd van dingen stort zijn zorgvuldig opgebouwde wereld in.
William is een briljante advocaat, hij is onverbiddelijk en professioneel. Tot hij de zaak van DD op pakt. Hij moet nu kiezen tussen zijn gevoelens of de regels van zijn vak. Welke keuze wordt er gemaakt als de strijd om liefde en waarheid gaat?

Lenna DuFin heeft al meerdere boeken op haar naam staan, maar dit is pas het tweede boek wat ik van haar lees. En wat heb ik genoten van de manier waarop zij het verhaal schrijft. Op het ene moment zit je met een lach op je gezicht en het volgende moment heb je een lichtelijke frustratie naar de personages.

DD is een voetbalspeler die het heeft gemaakt alleen hij gaat gebukt onder een geheim, waarvan hij hoopt dat het niet naar buitenkomt. Als een van zijn subs dat geheim naar buiten brengt stort zijn wereld in. Hij weet niet meer weer hij kan vertrouwen en geloofd de mensen niet die aangeven dat ze altijd achter hem zullen staan wat er ook gebeurd. Dit heeft hij in het verleden een keer eerder gedaan en dat heeft hem een trauma opgeleverd die hem altijd zal achtervolgen. DD is een man met het hart op de juiste plek en die je zo graag een knuffel wilt geven als het hem even teveel wordt. Je ziet zijn groei door het verhaal heen en dat is zo mooi om te zien en beschreven door Lenna. Naast DD maken we ook kennis met William. Hij is advocaat en leeft voor zijn vak. Als hij door de eigenaren van Castle of Kink gevraagd wordt om een zaak op te pakken die niet alleen voor het bedrijf is maar ook voor iemand persoonlijk nodig is, twijfelt hij geen moment als hij hoort wie die persoon is. Voor hem gaat er een wereld open en hij durft met DD aan zijn zijde alles aan, dat laat meteen zien dat hij een gevoelige man is, die ondanks dat hij zo sterk in de rechtszaal is, toch zijn zwaktes heeft. De mannen zijn aan elkaar gewaagd en hun groei tot elkaar is mooi om te zien.

Lieve Lenna DuFin dank je wel dat ik mee mocht doen met deze blogtour. Ik heb genoten van dit verhaal en de belangrijke boodschap die je erin hebt gestopt. Ik ben heel benieuwd naar meer van jou en ga dan ook zeker nog meer van deze serie en van je andere boeken lezen.

Ik geef dit boek 4,5 ster

Meer recensies van proudbookjunkie