Verdronken verleden

proudbookjunkie 18 augustus 2025
Aan de buitenkant lijkt het huwelijk van Mia en Daniël een sprookje, maar schijn bedriegt. Kan een huwelijk nog stand houden als geloftes plaats hebben gemaakt voor leugens en wantrouwen? Als een nieuwe collega haar het hoofd op hol probeert te brengen is het voor Mia steeds moeilijker om hem te weerstaan. Totdat zijn verleden hem inhaalt. Kan hij Mia overtuigen van zijn liefde voor haar als de leugens een voor een naar boven komen?

Yorrinda Regtien zocht voor een mini blogtour wat bloggers en ik had me hiervoor opgegeven. Deze lieve schrijfster wilde heel graag een foto voor mijn boekenkast dus vandaar dat ik een fysiek exemplaar had gekregen. Ontzettend bedankt hiervoor. Dit heeft geen enkele invloed gehad op mijn leeservaring en of het schrijven van deze recensie. Yorrinda Regtien heeft een manier van schrijven die als een verslavend werkend shotje door mij gelezen werd. Ik kwam er namelijk later achter dat ik nog een quote moest aanleveren voor eventueel op het tweede deel in deze reeks en ik had het boek met drie uurtjes uitgelezen. Het verhaal heeft de nodige drama erin verwerkt zitten en dat is gewoon puur genieten. Ondanks dat het allemaal snel gaat voel je de zullen ze of zullen ze niet spanning erin verwerkt zitten.

Mia is voor buitenstaanders gelukkig getrouwd met Daniël Harper, maar schijn bedriegt. Daniël doet namelijk dingen die niet passen bij de geloftes die ze hebben gesloten met hun huwelijk, maar beweert wel van Mia te houden en alles voor haar te doen. Hij heeft samen met zijn vader een grote invloed op haar door dingen die in het verleden zijn gebeurd, hier maken ze dan ook soms misbruik van. Mia staat voor het blok en kan eigenlijk geen kant op, maar dan komt er een nieuwe collega ten tonele. Hij gaat niet alleen de strijd aan met Daniël voor dezelfde functie, maar ook voor Mia. Jackson is een man die zijn ogen op een doel heeft gericht en daar niet meer van afwijkt. Hij is lief en zorgzaam voor Mia, maar ook hij heeft een verleden die het daglicht niet kan verdragen. Hun liefde vordert snel, misschien voor sommige te snel maar ik heb er van genoten.

Lieve Yorrinda dank je wel dat ik je boek mocht recenseren. Ik ben ontzettend benieuwd naar het vervolg in deze serie om te kijken hoe het af gaat lopen met Mia en Jackson, maar ook zeker met Daniël want ik heb zo een vermoeden dat we nog niet het laatste van hem gehoord zullen hebben.

Zoals eerder aangegeven betreft dit een recensie exemplaar.

Meer recensies van proudbookjunkie