Voor liefhebbers van realgood
LET OP: Spoilers voor deel een en twee
In deze serie volgen we Liv. Bianca heeft besloten een andere weg in te slaan met Thule en kant. Hierdoor krijgt Liv weer meer tijd om te ontwerpen, het atelier is weer klaar voor gebruik. Thuis ligt de kamer vol met ontwerpen voor mensen uit de Larp-scene en natuurlijk de bruidsjurk van Janine.
Daarnaast geeft ze, samen met haar vader, ook cursussen aan mensen om zelf hun kostuums te maken. Haar vrienden zijn bang dat het haar allemaal teveel wordt, maar Liv snapt dit niet. Wie zou er gelijk hebben en wat kan ze eraan doen?
Helaas valt de bruiloft tegelijk met het eerste Larp-weekend. Friso besluit niet naar de bruiloft te gaan. Liv wordt ceremoniemeester en toch weer niet. Gaat ze naar de bruiloft van Janine of Larpen?
Denise heeft met Larp een onderwerp gekozen waar ik wel iets maar niet veel van af wist. Door deze serie is het mij veel duidelijker geworden. Ook wordt duidelijk dat social media meer kapot kan maken dan je lief is. Ik heb genoten van deze serie.
Ik heb ze de serie achter elkaar gelezen, waardoor je de personages steeds beter leert kennen. Leintje en Ryan zaten meteen in mijn allergie zone, terwijl ik de andere personages best wel eens tegen zou willen komen. In het boek speelt vriendschap een grote rol, ook de liefde ontbrak gelukkig niet.
Als je van een feelgood gemixt met realiteit houdt, is dit boek zeker een aanrader.
Quotes:
Alleen ga je sneller, samen kom je verder