Realgood!!
In deze serie volgen we Liv. Liv werkt in een bruidsmodezaak die overgenomen is door Bianca, de dochter van de vorige eigenaresse. Bianca wil haar eigen stempel op de zaak drukken, maar de vraag is of ze dat op de juiste manier doet. De omzet loopt terug en Liv krijgt steeds minder naaiwerk. Terwijl het aanpassen en ontwerpen van bruidsjurken de reden is dat ze deze baan ooit aangenomen heeft.
Janine de beste vriendin van Liv, woont al jaren samen met Harm en hint iedere keer op een huwelijksaanzoek dat er maar niet komt. Liv en Janine hebben afgesproken dat Liv de bruidsjurk mag maken als het ooit zover komt. Na de zoveelste vakantie is het huwelijksaanzoek nog steeds niet gesteld. Zou er ooit een huwelijksaanzoek komen?
Flore, de buurvrouw van Liv, staat op een middag onverwacht op de stoep. Haar kostuum is kapot en ze heeft gezien dat Liv een naaimachine heeft. Liv vindt de man die Flore bij zich heeft een beetje vreemd. Als dank komt Flore later nog een keer terug met een cadeau en een vraag. Ze wil graag met vriendinnen op naailes bij Liv. De dames hebben vier keer per jaar een Larp weekend en willen zelf een kostuum kunnen maken. Flore, Rosie, Tara en Liv worden vriendinnen en Liv leert ook de rest van de vriendengroep kennen. Friso, de man die Flore bij zich had, blijkt Flores broer te zijn. Hij stelt zich nogal afstandelijk op, zou hij ooit nog ontdooien?
Denise heeft met Larp een onderwerp gekozen waar ik wel iets maar niet veel van af wist. Door deze serie is het mij veel duidelijker geworden.
Ook wordt duidelijk dat social media meer kapot kan maken dan je lief is. Ik heb genoten van deze serie. Ik heb ze alle drie achter elkaar gelezen, waardoor je de personages steeds beter leert kennen. In het boek speelt vriendschap een grote rol, ook de liefde ontbrak gelukkig niet. Daarnaast was het leuk om Daphne nog eens tegen te komen.
Als je van een feelgood gemixt met realiteit houdt, is dit zeker een aanrader.
Quote:
Mijn vader staat op zonder eerst een zucht te slaken die vanuit zijn tenen komt, Zelf lijkt hij het niet op te merken en ik glimlach voorzichtig.
Als je van een feelgood gemixt met realiteit houdt, is dit zeker een aanrader.
Quote: