Voor liefhebbers van een psychologische thriller met een vleugje romantiek

NatasjaLeest 01 augustus 2025
Caro Woesthoff, wil voor haar tweede boek research doen in het Zeeuwse dorpje Wilhelminadorp. Haar uitgever heeft een huis voor haar gehuurd zodat ze kan aantonen dat het verhaal in boekvorm dient uit te komen.
Ze probeert contact te leggen met de inwoners, maar die houden de gelederen gesloten. Gelukkig heeft ze vooraf contact gehad met politieagent Jasper. Hij wil proberen haar te helpen.

We volgen Caro die vol vertrouwen naar Wilhelminadorp vertrekt. Eenmaal daar aangekomen blijkt dat de bewoners niet op haar zitten te wachten. Er is één iemand die haar, anoniem, steeds een nieuw spoor laat volgen. Maar er is ook dreiging, maar van wie. Zal Caro achter de waarheid van de vondeling komen of zal ze hiervoor al sterven?

Het boek nam me na de proloog meteen mee. Ik probeerde samen met Caro te achterhalen wat er gebeurd was en waarom iedereen wilde zwijgen. Wie kon ze vertrouwen en wie niet?

Quotes:

Een haven is niet alleen een plek om vandaan te vertrekken, maar ook bij uitstek een plek om naar terug te keren. Een thuishaven.

Het was nog altijd beter een nacht niet te slapen dan om nooit meer wakker te worden.

Meer recensies van NatasjaLeest