Een verhaal over vertrouwen en de invloed van social media
Masja heeft de zorg voor haar vaders kudde schapen op zich genomen. Haar ouders zijn maar Canada zodat haar vader afscheid kan nemen van zijn broer. Masja twijfelt of ze haar werk, als influencer, nog wel leuk vind. Ze besluit haar vader te vervangen en deze tijd te gebruiken om een beslissing te nemen.
Niek, oud topsporter, wordt door het hele land verguisd en duikt onder in een huisje van familie van zijn beste vriend en manager, Edo. Hij probeert zich afzijdig te houden van de dorpelingen. Hij wil niet dat verslaggevers hem hier ook achtervolgen.
In het boek volgen we Masja en Niek, waardoor je bij beiden goed leert kennen. Vooral in het begin is er weinig communicatie en leer je waar hun gevoelens en gedachten vandaan komen. Maar je voelt ook de angst van Masja de influencer, die zich helemaal thuisvoelt op de heide tussen de schapen. Masja die niet aan Niek durft te vertellen wat ze normaal voor werk doet.Niek die door de social media opgejaagd werd en daar geen goed woord voor over heeft. Kunnen ze samen een vriendschap opbouwen? Kan Niek nog mensen vertrouwen?
Het boek gaat over vertrouwen, vriendschap en verraad en de invloed van social media.
Karin ik heb weer genoten, ik liep met Masja en haar dieren op de heide. Ik zag Niek langs rennen, ik leefde mee met hun twijfels en angsten.