Voor liefhebbers van realgood
Emma heeft een relatie met Bart en ze doet er alles aan om deze relatie te laten slagen. Daarnaast verdedigt ze hem ook steeds bij haar beste vriend Noah. Noah reist de hele wereld over en blijft nooit lang op dezelfde plaats. Als Bart haar ten huwelijk vraagt, en ze ja heeft gezegd begint ze te twijfelen. Passen zij en Bart wel zo goed bij elkaar?
Het boek wordt beschreven vanuit Emma. Emma is een jonge vrouw die geen standaard jeugd heeft gehad. Hierdoor is meer geneigd anderen te verdedigen ook als dit ten koste van haarzelf gaat. Soms wilde ik haar wakker schudden, maar ik had ook medelijden met haar. Noah is met recht haar beste vriend, hij durft haar wel wakker te schudden. Hij durft vragen te stellen die haar aan het denken zetten. Daarnaast ziet zij bij anderen hoe liefdevol een relatie ook kan zijn. Zal ze haar gevoel volgen of haar verstand?
Het boek gaat over vriendschap, vertrouwen, doorzettingsvermogen, liefde, vrijwilligerswerk, twijfelen maar ook over eenzame ouderen. Kees heeft niet alleen Emma 's hart maar ook het mijne gestolen. Ik zat samen met hen in het parkje, ik ging mee bruidsjurken passen, maar ook mee op de motor.
Quotes:
Ik wil dat mijn relatie met Bart werkt vanwege een reden die ik niet aan Noah uit kan leggen.
Ik denk niet dat het de juiste beslissing is, maar ik steun je wel, hommeltje. Altijd.
Als ik ga hardlopen zjn de enige dingen waar ik aan kan denken zuurstof en "wanneer stopt dit?"
Quotes: