Ieder hoofdstuk levert meer vragen dan antwoorden op.

NatasjaLeest 22 oktober 2025
Robin Pauwels, privédetective krijgt opdracht om een verdwenen zakenman terug te vinden. Politie mag niet ingeschakeld worden, omdat zijn echtgenote niet in het middelpunt van de aandacht wil staan. Robin voelt dat er meer aan de hand is dan de echtgenote wil delen. Moet ze haar gevoel volgen en de opdracht weigeren of toch niet?

Haar assistent, Kevin is ondertussen op zoek naar een dakloze die spoorloos verdwenen lijkt. Maar komt deze zoektocht niet te dichtbij?

In het boek volgen we Robin en Kevin in het heden, tijdens hun werk, maar ook in hun privéleven. Doordat we Robin en Kevin bijna de hele dag volgen, leren we ze goed kennen. Al hun gevoelens kwamen bij me binnen.

Het boek gaat over vriendschap, verraad, vertrouwen, liefde, familie, politiek en wraak. Het boek bevat spanning, maar ook humor.

Tussendoor de hoofdstukken van het heden zijn er hoofdstukken die terugblikken naar 2 juli 1993.

Petra heeft een schrijfstijl die je meteen in het boek zuigt, maar je aan het einde van elk hoofdstuk wel met meer vragen achterlaat. Dit boek wil je niet meer aan de kant leggen. Als je denkt te weten hoe het zit, komt Petra met een nieuwe twist.

Quotes:

Hij wist hoe goed ze kon doen alsof, misschien zelfs iets te goed. Net als hijzelf.

Jezelf verwaarlozen is jezelf pijn doen.

Het was alsof er iets op haar wachtte wat ze niet zou kunnen ontlopen.

Meer recensies van NatasjaLeest

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.