WAUW
Nelah is een ziel die zich heeft aangesloten bij het verzet. Het verzet bestaat uit zielen die de aarde willen redden van de Duistere krachten. Hiervoor heeft ze meerdere levens nodig. In 1849 maken we kennis met haar als Nell. Als ze sterft, volgen we hoe ze naar boven gaat en weer opnieuw uitgezonden wordt. Tijdens alle levens worden een aantal zielen rond haar geplaatst om te zorgen dat ze hulp krijgt als dat nodig is. Helaas kunnen de zielen niet voorkomen dat de duistere krachten haar iedere keer proberen te vermoorden. In haar laatste leven komt ze steeds dichterbij het einde van haar missie. Het vastleggen en verspreiden van het Elfenlied. Helaas hebben de duistere krachten genoeg “ratten” op aarde. Deze zorgen ervoor dat de mensen lockdowns krijgen en ze luisteren iedereen af. Nelah, in dit leven bekend als Naomi, probeert toch het beste van haar leven te maken. Ze heeft een geluidsdichte studio, zodat ze toch kan zingen, want zingen is ook verboden. Zal het haar lukken om het Elfenlied te verspreiden en hoe kan ze voorkomen dat de ratten haar te pakken krijgen?
Fran, wat een top verhaal ik heb van begin tot eind genoten en met Nelah meegeleefd. En hoe mooi je het boek naar het einde toewerkte WAUW!
In het boek volgen we Nelah tijdens haar missies/levens, en hoe de duistere krachten haar proberen te stoppen. Gelukkig zijn er ook altijd mensen die haar wel helpen. Fran heeft ook actuele gebeurtenissen in het boek gestopt.
Fran heeft een beeldende schrijfstijl waardoor ik alles gewoon voor me kon zien. Het boek gaat over liefde, vriendschap, familie, spiritualiteit, reïncarnatie, verraad, jaloezie en hoop.
Tot op het einde blijft het spannend of het Elfenlied vastgelegd en verspreid kan worden, ook dat proces is mooi vastgelegd.
Ik heb van het boek genoten. Als je openstaat voor reïncarnatie en spiritualiteit is dit boek echt een aanrader.
Quotes:
Dit hier is wat we “boven” noemen. Waar je ziel heengaat als je op aarde sterft.
Dat er zomaar mensen op de stoep staan. Dat worden er ook weer twaalf!
Quotes:
Dat er zomaar mensen op de stoep staan. Dat worden er ook weer twaalf!