Tussen fantasie en werkelijkheid
LET OP: Spoilers voor deel een.
In deze serie volgen we Liv. Liv werkt in een bruidsmodezaak die overgenomen is door Bianca, de dochter van de vorige eigenaresse. Bianca wil haar eigen stempel op de zaak drukken, maar de vraag is of ze dat op de juiste manier doet. In dit deel worden er zaken aangepast en kan de zaak hopelijk blijven bestaan?
Janine de beste vriendin van Liv, heeft op het einde van het eerste deel de beroemde vraag maar zelf aan Harm gesteld. Wat wordt hierop zijn antwoord?
Liv en Rosie besluiten samen mee te gaan doen aan het volgende Larpseizoen. Voordat het zover is moeten ze eerst een personage bedenken. Dit mag afwijken van je eigen persoonlijkheid. In het eerste weekend leert ze veel mensen kennen, ook moet ze eraan wennen dat Friso’s personage anders is dan hij in werkelijkheid is.
Denise heeft met Larp een onderwerp gekozen waar ik wel iets maar niet veel van af wist. Door deze serie is het mij veel duidelijker geworden. Ook wordt duidelijk dat social media meer kapot kan maken dan je lief is. Ik heb genoten van deze serie.
Ik heb ze de serie achter elkaar gelezen, waardoor je de personages steeds beter leert kennen. Leintje en Ryan zaten meteen in mijn allergie zone, terwijl ik de andere personages best wel eens tegen zou willen komen. In het boek speelt vriendschap een grote rol, ook de liefde ontbrak gelukkig niet.
Als je van een feelgood gemixt met realiteit houdt, is dit boek zeker een aanrader.
Quotes:
In gedachten zie ik hem niet met een tas, maar met een honkbalknuppel over zijn schouder, zo eentje met prikkeldraad eromheen gewikkeld.
De man wiens baar zo ruig is dat ik zou zweren dat ik er eerder vanavond een hele bitterbal in zag verdwijnen, en dan bedoel ik niet in zijn mond.
Quotes: