Leuke feelgoodroman, benieuwd naar de rest van de serie!

Neeltje Neeltje
25 mrt 2023

Eerder gepubliceerd bij @NeeltjesBoeken

Jessica heeft verkering met Grayson. Zijn moeder maakt haar heel duidelijk dat deze relatie niet kan, omdat Jessica beneden hun stand is. Daarom maakt Jessica het toch uit en vertrekt ze op haar achttiende uit Willow Creek Valley. Veertien jaar later overleeft ze een vliegtuigongeluk en gaat ze terug naar haar moeder om te herstellen. Natuurlijk ontmoet ze ook Grayson. Hij is een alleenstaande vader met een dochtertje en de aantrekkingskracht is er nog steeds.

Terug naar Willow Creek Valley is het eerste deel uit de Willow Creek Valley serie. Het is een boek dat lekker makkelijk weg leest. De verhaallijn is leuk, maar niet super verrassend of origineel. Alsnog is het een heel fijn boek om te lezen, mede door de prettige schrijfstijl. De beide hoofdpersonages leer je goed kennen doordat de hoofdstukken wisselend vanuit hen verteld worden. Zo leef je goed met ze mee en leer je ze goed kennen.
Ik ben heel erg benieuwd naar de volgende delen van deze serie!

Nog een mooi citaat: “Neem de uitgestoken hand aan als je je zwak voelt en laat de sterkte ervan je voeden”.

Meer recensies van Neeltje