Prachtige feelgood over geluk met gebreken
Wat een prachtige cover heeft dit boek! Om het jonge stelletje zie je allerlei planten en bloemen. Dit past mooi bij hoofdpersoon Winnifred die “meer kamerplanten heeft dan gemiddelde tuincentrum”. Ze lopen ook mooi door in de sprayed edges. Een aanwinst voor je boekenkast!
Het boek begint met een contentwaarschuwing en een woord vooraf waarin gewaarschuwd wordt over de inhoud. Ik vind het erg goed dat de schrijfster hier aandacht aan geeft. Zij heeft ook een persoonlijk tintje aan dit boek gegeven. Net als hoofdpersonage Win heeft zij een rechterhand die minder volgroeid is. Bijzonder en mooi dat de schrijfster dit als thema neemt.
Dit boek is er typisch één dat je pakt en waarin je meteen opgenomen wordt. Hannah heeft een heel prettige schrijfstijl. Ze weet er een mooi, liefdevol verhaal van te maken met een vleugje humor. Het is wel wat voorspelbaar, maar dat vind ik persoonlijk niet erg voor een feelgood. De epiloog is een mooi afsluiting. Alles maakt dit een boek om heerlijk van te genieten.
@NeeltjesBoeken
@NeeltjesBoeken