Spannend tot de laatste bladzijde
“ Sterf “ geschreven door Sterre Carron.
Op dit boek heb ik mij echt verheugd want deze auteur staat garant voor een dosis spanning die zijn weerga niet kent.
Bij het lezen van de proloog lopen de rillingen al over je rug.
Eigenlijk moet ik dat nu nog niet schrijven, maar het heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen.
In Mechelen wordt een man op zeer lugubere wijze van het leven beroofd en de paniek is groot
Hoofdinspecteur bij zware zaken Erin de Donder wordt met haar team op de zaak gezet. Al snel volgen er meerdere moorden die de nodige vragen oproepen en het antwoord niet zo snel te vinden is.
Ook privé heeft Erin het moeilijk met haar verleden en nu met haar zus Tine die al jaren verslaafd is en steeds een beroep op haar doet. Mede door haar goede vriendin Kate die altijd voor haar klaar staat kan zij haar verhaal kwijt en samen even regelmatig de bloemetjes buiten zetten.
Het verhaal wordt vertelt vanuit meerdere perspectieven en je moet goed bij de les blijven ( wat geen straf is ) Ook deze personen hebben allemaal hun eigen problemen en oplossingen wat het verhaal zo levendig maakt en je aandacht verslapt geen moment.
Thema’s zoals pesten, vertrouwen, zelfvertrouwen komen goed naar voren.
Door de cursief gedrukte tekst gaan we terug in het verleden en lezen hoe alles zo gekomen is en ook het waarom zodat alles duidelijker wordt.
Het plot zag ik echt niet aankomen en had in mijn hoofd al veel scenario’s bedacht maar deze echt niet.
Van de eerste tot de laatste letter genoten van dit geweldige verhaal. Was in de vorige boeken Rani de inspecteur, in dit boek is Erin een waardige opvolger die haar mannetje zeker staat en waar we wat ik hoop nog veel van gaan horen.
Bij het lezen van de proloog lopen de rillingen al over je rug.
Thema’s zoals pesten, vertrouwen, zelfvertrouwen komen goed naar voren.