Een fijne kerstroman

Nicky Rook 21 december 2025
Wat een heerlijk verhaal was dit. Een heerlijke kerstroman met de nodige chaos! Je leest het boek elke keer vanuit een ander persoon. En elk hoofdpersoon heeft wel zijn eigen stukje chaos.

De vader van familie de Koning besluit om met kerst een cottage in Engeland te gaan huren, hij heeft iets belangrijks te vertellen en wil dat daar doen. Elk gezinslid van de familie vindt hier wel wat van. Uiteindelijk belandden ze toch met z'n allen in de cottage, maar het gaat niet allemaal zonder slag of stoot. Komt het allemaal nog goed rond de kerst? Vieren ze als happy family kerst in Engeland of gebeuren er nog allemaal bijzondere dingen waardoor het feest aan een zijden draadje komt te hangen?

Het boek was een heerlijke kerstfeelgood om nu te lezen. Ik las en besprak hem met just one more chapter. Zo leuk om met elkaar te kletsen over dit leuke boek. Heerlijk samen speculeren hoe het verhaal verder zou gaan

Meer recensies van Nicky Rook