Een leuk adventverhaal
24,5 verhaal!
Hoe leuk is het om elke dag tot aan kerstavond een verhaal te kunnen lezen. En op eerste kerstdag is er nog een half hoofdstuk over.
Dit boek bevat prachtige illustraties en na elk verhaal zit er een ontzettend leuke opdracht bij.
Ik heb het boek vanaf 1 december voorgelezen in de klas! Elke dag een verhaal en soms op donderdag al een extra of op maandag een aantal extra. Dit omdat alleen ik uit het boek mocht lezen, dus er niet gelezen werd op mijn vrije dag en de dagen van het weekend.
Deze week hadden we extra verhalen omdat hij natuurlijk wel voor de vakantie uit moest .
De kleuters hebben ervan genoten van Winston en zijn avontuur. Swipe naar rechts om te lezen wat een aantal van mijn kleuters er van vonden. Ik vond het vooral leuk om met ze het gesprek aan te gaan over het boek.