Big brother is watching you
Persoonlijk ben ik groot fan van de boeken Heleen en was ik erg content met de vraag van haar uitgever of ik het manuscript wilde meelezen. En daarop zei ik van harte ‘Ja’!
In deze ingenieuze geschreven thriller waarin actuele thema’s als AI en cybersecurity gecombineerd worden met modelbouw weet Heleen de lezer van A tot Z te boeien. We starten als een langzaam opgangkomende stoomlocomotief en eindigen op full speed als de Eurostar. Steeds weer weet Heleen je op het verkeerde been te zetten. En laat ons eindigen met een knal.
Ik raad je deze thriller van harte aan.
Ik geef 4 dikke sterren.
Ps. nog een leuk weetje! Samen met Heleen doorliep ik hele route die Nique aflegd in Utrecht; om echt te kijken of alles wat beschreven staat klopt. Big Brother was watching us.
Ik raad je deze thriller van harte aan.
Ik geef 4 dikke sterren.