Leuk en van genoten!
Vanavond luisterde ik tijdens het paardenpoep scheppen het laatste hoofdstuk af van dit leuke boek, deel 2 van de Boekencafe serie
Ik luister mijn boeken via @spotifynl, ik heb 10 uur per maand inbegrepen bij mijn premium abo en luister ik op de snelheid van 1,2 ipv 1=normale snelheid.
Het eerste deel luisterde ik een tijdje geleden al en was daarom zeer benieuwd naar het tweede deel.
Ik vond het een leukerd, maar toch net iets minder dan het eerste deel.
Ik vond het een tikkeltje langdradig, het had van mij net iets sneller 'to the point' mogen komen, desondanks luisterde het vlot en lekker weg en heb ik mij er zeer zeker mee vermaakt
Leuk dat alle personages uit het eerste deel weer terug kwamen in dit deel en dat de rollen als het ware werden omgedraaid: de hoofdpersonages uit het eerste deel werden nu bijpersonages en de bijpersonages uit het eerste deel kregen nu een hoofdrol toebedeeld.
Het derde deel van deze serie is onderweg begreep ik recent, ook die zou ik weer heel graag lezen
Ik beoordeel deze feelgood met 3
Ik vond het een leukerd, maar toch net iets minder dan het eerste deel.
Ik beoordeel deze feelgood met 3