een leukerd!
ik ontving dit e-book als recensie exemplaar van Luitingh Suithoff in ruil voor een eerlijke mening, waarvoor heel veel dank!
Dit was mijn eerste kennismaking met auteur Marjoleine. Ik vond het een vrolijke feelgood, deel 4 in de Campinggeluk serie.
Ik moest in het begin wel schakelen tussen de vele namen die in het boek voorkomen, wie is wie nu ook alweer? Het ging daarbij voornamelijk om de bijpersonages, de hoofdpersonages waren mij zeker duidelijk.
Naarmate het verhaal vorderde, ging het beter, maar het bleef soms even nadenken.
Linda, Martin, Richard, Siem, Jonas, Frits en later ook Lies nemen je mee in en leuk verhaal ovr het gezinsleven, campinglife, een kinderwens en liefde.
Kortom, een leukerd! Deel 1 tot en met 3 zou ik ook graag nog eens lezen.
Voor mij 3 sterren
Kortom, een leukerd! Deel 1 tot en met 3 zou ik ook graag nog eens lezen.
Voor mij 3 sterren