Heeeeeerlijk!
Wauw, gewoon wauw. Tot ongeveer een kwart van het boek had ik gevoel dat het me niet heel erg zou pakken, maar toen ik eenmaal halverwege was kon ik hem niet meer wegleggen. Uiteindelijk heb ik hem in 1 dag uitgelezen. Esmee is geweldig, standvastig, eigenwijs en vooral zichzelf. Ze laat zich door niks en niemand vertellen wat ze moet doen, of wie ze moet zijn. En dan heb je Deamon, de alfa, die de ziel van zijn metgezel terug heeft gehaald en heeft gevonden in Esmee. Waar hij verwachtingen van haar heeft waar zij absoluut niet aan wil toegeven. Esmee is een FMC die voor zichzelf kiest, en wil blijven kiezen. Wat ik ontzettend bewonder.
En dan heb je nog de wereld, met alle verschillende demonen, weerwolven, mensen en het verzet. Een mysterie wat word onthuld waarom de demonen er zijn. Ik ben ontzettend benieuwd hoe dit zich verder gaat ontpoppen.