Advertentie

Net op oudejaarsdag heb ik het boek ‘Il Circolo’ van Marja Boomstra uitgelezen en kan al direct onthullen dat ik er zéér enthousiast over ben!
Haar verborgen talent is boven water gekomen en heeft zij ingezet om een sterk groeiend aantal lezers blij te maken met haar integrerende psychologische thrillers.
Het verhaal kent een verrassende ontknoping, met vooraf veel spanning en avontuur. In een rap tempo vinden allerlei onvoorspelbare gebeurtenissen plaats. Daardoor blijft het boek jouw aandacht opeisen.
Niets menselijks is ons vreemd en worden wij lezers op een subtiele en passende wijze ook getrakteerd op gepassioneerde, erotische scenes die eveneens van invloed zijn op de broze, emotionele huishouding van Lotte. Een extra facet van een overzichtelijk maar complex geheel van psychologische confrontaties waar onze hoofdpersonage mee moet ‘dealen’.
Door de schrijfstijl van Marja en de karakters in het boek, dompel jij je ongemerkt onder in het leven van Lotte en iedereen die met haar te maken heeft. De diverse karakters komen tot leven met hun vaak herkenbare menselijke problemen of uitdagingen. Hierdoor lijkt de grens tussen fantasie en werkelijkheid te vervagen.
Inmiddels ben ik een groot fan van Marja geworden! Niet vanwege de vriendschap en hoge gunfactor maar door haar absolute talent en schrijverskwaliteiten. Daarom durf ik iedereen haar laatste boek: ‘Il Circolo’ meer dan van harte aan te bevelen.
Iets in mij zegt dat er mogelijk een 3e boek uit komt. Wellicht wordt een droom werkelijkheid. Met Marja weet jij het maar nooit.

Reacties op: 'Il Circolo' fantastische werkelijkheid

70
il Circolo - Marja Boomstra
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker