Romantische en zomerse novelle

Priscilla1987 Priscilla1987
30 mrt 2023

Carlijn heeft haar hele leven alles volgens de regels en binnen de lijntjes gedaan. Als kind wist ze al hoe ze de rest van haar leven wilde uitstippelen en daar is ze nooit van afgeweken… Totdat ze op een cruciaal moment een enorme paniekaanval krijgt en het roer omgooit. Ze boekt een ticket naar Rome om uit te zoeken wat ze dan wél wil.
Als ze op haar eerste dag in de stad Luca tegenkomt, een Instagram-fotograaf die aanbiedt haar gids te zijn, vindt ze dat helemaal niet gek klinken: als je dan toch in Rome bent, dan kun je het maar beter goed doen… en veel beter dan een knappe, spontane Romein wordt het niet, toch? Waar Carlijn alleen niet op had gerekend, is dat ze meer tijd met elkaar doorbrengen dan verwacht. En dat ze voor meer dan alleen de charme van de stad zou kunnen vallen…

Wat een leuke zomerse cover heeft dit leuke feelgood verhaal. Het valt gelijk op en wekt meteen je interesse.

Dit is het eerste verhaal dat ik lees van Vivian, maar zeker niet de laatste.
Vivian heeft een fijne, vlotte en luchtige schrijfstijl. Het verhaal is zo beschreven dat ik het helemaal voor mij zag gebeuren, net of ik zelf in Rome was.
Het heeft een hele leuke en goed uitgewerkte verhaallijn. Het is een mooi afgerond verhaal. De setting is erg goed beschreven dat zorgt ervoor dat ik helemaal zin heb gekregen om naar Rome te gaan en op zoek te gaan naar Luca voor een mooie tour door Rome.
Vivian heeft voor liefdevolle en realistische personages gekozen die elkaar goed aanvullen en leren van elkaar.
Door ieder zichzelf te vinden, vinden ze elkaar. Je leert de personages goed kennen en sluit ze in je hart. Ook vind ik het erg mooi om te lezen dat Carlijn doof is en dit wordt besproken, maar zo dat het niet overheersend is.
Ook vond ik het erg leuk om de app gesprekken te lezen tussen de drie zussen, dat is een leuke afwisseling in het verhaal.

Zoek je een romantisch en zomers tussendoortje lees dan zeker deze leuke novelle.
⭐️⭐️⭐️⭐️

Meer recensies van Priscilla1987