Magisch leuk kinderboek

Priscilla1987 30 juli 2023
- Als Anna Groen naar Maanstad verhuist met haar ouders en de kat die ze meesmokkelt in haar tas, ontdekt ze daar haar toverkracht. Ze wordt lid van de Club van de Volle Maan en krijgt een andere naam: Anna Kadabra. Haar nieuwe vrienden zijn ook lid van de club en hebben net als Anna – en hun huisdieren – magische krachten. Samen met hun juf beleven ze de gekste avonturen en moeten ze de Heksenjagers in het geheimzinnige stadje op afstand zien te houden.--

Wat een super leuk kinderboek is dit!
Het boek is officieel een Spaans boek. Dit is het eerste deel wat vertaald is in Nederland. En ik hoop dat de andere delen ook vertaald gaan worden.

Het is een erg kleurrijk boek dat begint met een mooie plattegrond van Maanstad. Tussen het verhaal door staan meerdere kleurrijke illustraties.
Het is een makkelijk te lezen en vlot boek zonder moeilijke woorden en zinnen.

De club van de volle maan is een magisch,fantasierijk, avontuurlijk en humoristisch kinderboek over magie en vriendschap.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Meer recensies van Priscilla1987