Niet weg te poetsen

Priscilla1987 Priscilla1987
15 mrt 2023

Namens Aprilbooks mag ik ambassadeur zijn van dit mooie boek waar ik erg blij mee ben.
Mazey Eddings is namelijk een neurodiverse auteur. En zij schrijft dus ook over neurodiverse onderwerpen.
Niet weg te poetsen is haar debuut roman.
In augustus verschijnt haar tweede boek bij Aprilbooks.

In dit boek staan Harper en Dan centraal.
Harper is een laatste jaars student in de tandheelkunde. En zij heeft last van chronische nervositeit en een angststoornis. Zij is erg gedreven om haar doelen te behalen wat betreft haar studie, werk en toekomst plannen. En zij wil daar geen afleiding bij zoals verliefd worden.
Zij heeft helaas haar moeder verloren en daar heeft ze nog veel verdriet van. Gelukkig heeft ze wel lieve vriendinnen om haar heen.
Dan zat in de financiële wereld, maar is nu eerste jaars student tandheelkunde.
Hij ziet Harper meteen zitten en krijgt ook gevoelens voor haar. Maar ook Dan heeft het niet makkelijk. Sinds zijn vader is overleden is het allemaal nog lastiger geworden om te doen waar hij van houdt.

Mazey heeft een hele vlotte, speelse, realistische en humoristische schrijfstijl.
Het doet mij een beetje denken aan een mix tussen Chloe Liese en Ali Hazelwood.
Wat een groot compliment is, want ik hou van hun boeken.
De hoofdpersonages zijn erg goed beschreven en je leert ze beide goed kennen. De dialogen zijn erg leuk en speels tussen Harper en Dan.
En ook de bijpersonages zijn een leuke toevoeging aan het verhaal.

Niet weg te poetsen is een romantisch, humoristisch en liefdevol verhaal. Maar ook een kwetsbaar verhaal.
Een verhaal over verlies, rouw,schuldgevoelens en angst.
In dit boek is heel erg goed en mooi beschreven wat zo'n angststoornis met iemand doet en hoe zich dat uit.
Ik denk dat mensen ook herkenning uit dit boek kunnen halen wat erg mooi is.
Ik heb dit boek met een lach en een traan gelezen.

4.5/5 ⭐️

Meer recensies van Priscilla1987