Sleutel tot mijn hart
Sleutel tot mijn hart is het indrukwekkende vervolg op: Muurtje om mijn hart. Hoewel het op zichzelf gelezen kan worden, is het zeker aan te raden om de boeken op volgorde te lezen zodat je wat meer achtergrond info hebt.
De cover en de prachtige edges maken dit boek een echt pareltje voor in je boekenkast. Een leuk detail zijn de songteksten bij elk hoofdstuk, wat extra sfeer geeft aan het verhaal.
Het boek is een emotionele en meeslepende rollercoaster. Kristie weet gevoelige thema’s op een aangrijpende en kwetsbare manier te behandelen zodat het echt bij je binnenkomt. Maar vergeet ook zeker de romantische, liefdevolle en spicy momenten niet.
De chemie tussen de hoofdpersonages spat van de pagina's af en hun persoonlijke groei is prachtig om te volgen.
Het verhaal wordt vertelt vanuit beide perspectieven wat ik altijd erg fijn vind. De personages zijn goed uitgediept en realistisch en herkenbaar neergezet. Ieder hebben ze een eigen verleden en bijbehorende regels, regels die al snel beginnen te wankelen door hun aantrekkingskracht.
Ook Mike en Elin komen regelmatig terug in dit verhaal.
Sleutel tot mijn hart is een ontroerende en liefdevolle realgood met realistische en herkenbare personages en een mooie mix van romantiek, humor, diepgang en spice.
Ook Mike en Elin komen regelmatig terug in dit verhaal.