Stad van verlossing
Wauw! Ik was al erg enthousiast over deel een en twee, maar dit derde deel is fantastisch!
Het verhaal is duister,spannend,humoristisch en spicy. Een perfecte combinatie die je vanaf de eerste pagina meesleept.
Het is aan te raden om eerst deel een en twee te lezen, want in dit afsluitende deel valt alles op z'n plek. Verhaallijnen komen samen, geheimen worden onthuld en de vriendschap en loyaliteit komen sterk naar voren.
De verbondenheid tussen de personages uit alle delen is geweldig om te lezen, een hechte groep die elkaar versterkt maar waarin ook verraad keihard wordt afgestraft.
De chemie tussen Nikki en Dex begint als puur lichamelijke aantrekkingskracht, maar die groeit langzaam uit tot iets veel diepers. Ondanks hun pogingen om hun gevoelens te onderdrukken.
De personages zijn stuk voor stuk krachtige en interessante personages. Elk van hen draagt bij aan het verhaal en zorgt ervoor dat je blijft lezen.
Een absolute aanrader voor liefhebbers van spannende en spicy verhalen met een flinke dosis karakterontwikkeling.
Dit spetterende einde krijgt van mij dan ook 5
Dit spetterende einde krijgt van mij dan ook 5