Vleugelslag
- Alessa wil in het tweede deel van de Bevrijd me-trilogie een ding: antwoorden. Dan kan ze weer verder met haar leven. Dat blijkt minder makkelijk dan gedacht.
Nu Matthew terug is in Amerika, lijkt het leven gewoon door te gaan. Tot hij weer oog in oog staat met Alessa en de keuze die hij maakte minder makkelijk voelt.
Om Alessa de antwoorden te geven waarnaar ze zoekt, moet hij een hoop oud zeer opgraven en tegelijk een balans zien te vinden tussen de liefde en zijn gezin. -
Vleugelslag is het tweede deel uit de Bevrijd me serie.
Meteen valt de mooie cover op en het super mooie binnenwerk.
In oktober las ik het eerste deel Vleugellam. Daar was ik erg enthousiast over.
En ook met dit tweede deel raakt Suzanne mij met dit verhaal.
Door de fijne, vlotte en boeiende schrijfstijl zit je meteen weer in het verhaal van Alessa en Matthew.
In het eerste deel kreeg je al een band met de personages, maar nu leer je ze nog beter kennen nu ze zo open naar elkaar zijn.
De chemie is geweldig tussen hen. De vonken spatten ervan af. Zowel Alessa als Matthew zitten in mijn hart. Ik had zo met hun te doen op het einde, net of ik ze echt ken en ze echt bestaan.
Eric en Imani hebben een kleine rol in dit deel, maar daarvoor in plaats leer je de lieve Maddy kennen.
De stukjes tussen Maddy en Alessa zijn zo puur geschreven, heel mooi gedaan.
Ben je op zoek naar een mooi,kwetsbaar, emotioneel maar liefdevol verhaal? Lees dan zeker de Bevrijd me serie. In februari komt het derde deel uit waar ik erg benieuwd naar ben hoe dat verder gaat.
4,5/5 ⭐️