Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Gegijzeld

Als Brooke kennismaakt met Stone is ze jong en onervaren, maar dat verandert op slag. Stone is een moordenaar dat ziet ze met eigen ogen, maar hij is niet meedogenloos. In plaats van haar te vermoorden zoent hij haar. Vanaf dat moment blijft hij terugkomen. Hij eist van haar om hem naar plekken toe te rijden en zij heeft geen andere keuze dan naar zijn bevelen te luisteren.
Deze crimineel met intens groene ogen dringt niet alleen haar leven binnen, maar ook haar dromen. Volgens de politie is hij geobserdeerd, maar Brooke weet wel beter. Zij is juist degene die constant aan hem moet denken. Misschien is het verkeerd, misschien moet het ophouden en misschien moet ze terug naar haar veilge leven, maar is het daar niet al te laat voor?

Annika Martin en Sky Warren hebben hun schrijfstijl nog een keer samen gevoegd in het vervolg op Gevangen. Ook in dit boek zoeken ze weer naar de grenzen van de liefde. Het verhaal heeft van alles er in zitten, maar dit zorgt voor een mooie groei bij de beide personages.

Stone kennen we al een beetje als de beste vriend / broer van Grayson uit het eerste deel. In dit deel wist hij me al nieuwsgierig te maken naar zijn verhaal en ik ben dan ook blij dat die gekomen is. Hij is een man die zijn naam eer aan doet. Hij is hard en lijkt ongevoelig, maar er schuilt meer achter hem. Als hij een moord pleegt heeft hij een getuige en dat is eigenlijk niet de bedoeling en toch kan hij haar niet vermoorden wat hij normaal gesproken wel zou doen. In plaats daarvan zoent hij haar en kan hij haar niet meer los laten, maar ze is te jong voor hem. Brooke is een jonge meid die op haar zestiende verjaardag getuige is van een moord, maar tot de verbazing van vooral de politie laat de moordenaar haar gaan. Ze is een onervaren meisje die eigenlijk de schijn die ze van haar ouders moet ophouden helemaal zat is en het enige wat ze nog wilt is gewoon aandacht en liefde van iemand. Het is dan misschien ook wel verkeerd van haar dat ze alleen nog maar aan die man met die intens groene ogen kan denken. De personages kunnen elkaar niet loslaten, maar weten beide dat het eigenlijk niet zo hoort te zijn. Ze komen hierdoor in situaties die niet altijd even makkelijk zijn en komen steeds meer in de knoop met degene die ze zouden moeten zijn en datgene wat ze nu eigenlijk willen. Het verhaal is spannend en naast hun verhaal volg je ook nog een klein beetje de gebeurtenissen ten tijde van Grayson wat er allemaal aan de andere kant gebeurde.

Ik vond dit weer een mooi verhaal dat laat zien dat liefde niet altijd makkelijk is, maar dat het altijd de moeite waard is om voor te vechten. Hopelijk schrijven deze twee auteurs snel weer een verhaal samen, want die wil ik zeker gaan lezen.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van proudbookjunkie

Gesponsord

Wanneer zijn ploeg vastloopt door een reusachtig bot, gaat Boer Boris samen met Berend en Sam op onderzoek uit. Van welk dier zou dit bot kunnen zijn? Een cavia? Een marmot?

Marie zit op de beste school van de wereld met de allerliefste juf. Als haar klas uitgenodigd wordt om een week te ruilen met een andere klas, logeert Marie zelfs in een villa met zwembad en paarden.

De TikToks die geheimen van leerlingen én docenten onthullen, zijn enorm populair op Lauries school. Maar is het wel echt ongeluk als een meisje uit een van de sappigste TikToks om het leven komt?

Met zeven sleutels kan een bont gezelschap reizigers de schat van de meedogenloze Roverkoning in handen krijgen, als ze langs de zeven bewakers kunnen komen.

Noura leeft met een groot geheim – haar moeder mag absoluut niet ontdekken dat ze bij volle maan in een weerwolf verandert. En dan is er nog dat andere grote geheim ...

Als het afbrokkelende gebouw van Brams middelbare school wordt gesloten, moet hij ergens anders heen dan zijn beste vriend, Theo Thorbecke. Kunnen ze de school nog redden?

De kikkertjes maken weer met veel plezier en humor hun stripboeken. Met hun opbrengsten kunnen ze snoep kopen. Of kunnen ze het beter samen aan iets anders besteden?

Waakgorgel Jukko vertelt de Waakgorgeltjes-in-Opleiding en Melle dat er boven de poolcirkel een groot leger Brutelaars oprukt. De verdedigende Gorgels vallen allemaal in slaap.

Drie tieners bekennen de moord op Mirza. Alle drie hebben ze een motief, maar slechts een van hen is de dader. Wie viel Mirza aan op het feest? Wie is de mystery guest?

Er is een landelijke internetstoring en nu kunnen Quinn en Aaron geen huiswerk maken. Ze moeten een voldoende halen, anders moeten ze stoppen met hun videokanaal.

Een ode aan de allesoverstijgende kracht van vrouwenvriendschap en een intiem portret dat een nooit eerder getoonde kant van Marilyn Monroe laat zien.

Als haar vader haar herinneringen vertelt die niet rijmen met de geschiedenis zoals zij die kent, gaat Olga twijfelen over haar achtergrond.

Dit is het sensationele verslag van hoe Red Bull luidruchtig de Formule 1-wereld instapte en steeds succesvoller werd om uiteindelijk de sport te domineren met Max Verstappen.

Twee advocaten, de een wit, de ander zwart, proberen hun ten onrechte beschuldigde zwarte verdachte van de doodstraf te redden.

Tijdens een roerige debatavond aan de universiteit in Kiev verklaart Dani's jeugdvriend Pavel dat het socialisme dood is. Wanneer Pavel vervolgens verdwijnt, gaat Dani naar hem op zoek.

Journalist Gina deed jarenlang verslag van oorlogen over de hele wereld, maar sinds kort is ze correspondent in Rome. Na een zwoele zomeravond belandt ze in bed met haar jeugdvriend Okke.

Wanneer Poppy anonieme brieven ontvangt, betrokken is bij een ongeval en verrast wordt door een groot geldbedrag, wordt haar veerkracht zwaar op de proef gesteld.

Schrijfster Keet ontdekt dat de eigenaresse van een sjofele strandtent waar ze graag komt, illegaal onderdak biedt aan een groepje jongeren.

Bruce Cable, de extravagante boekhandelaar die zijn winkel bestiert op Camino Island, en de groep schrijvers die hij om zich heen heeft verzameld staan voor een nieuwe uitdaging.

Tanya, een Britse exchange student, komt een jaar lang in het gezin van Natalie en Matt wonen in hun luxe huis in Los Angeles. Ze begint steeds meer te lijken op hun overleden dochter Anabel.

Wanneer haar buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen denkt iedereen aan zelfmoord. Maar Nancy is ervan overtuigd dat er kwade opzet is.

Amsterdam, 1824. In de kinderkolonie heerst een hard regime van tucht en discipline. Samen maken Karel en Lize een plan: proberen te ontsnappen uit Veenhuizen ...

Cornelisse en Wertheim selecteerden de mooiste en indrukwekkendste verhalen uit 12,5 jaar Echt gebeurd. Ook op papier beklijven deze verhalen. Een feest om te lezen!

Het team is een oude sekte op het spoor als plotseling de cold case roodgloeiend wordt: een jonge vrouw is sinds een paar dagen spoorloos verdwenen...

Pim Franssen beschrijft zijn reis vol beproevingen van twee jaar en twee dagen door 26 Afrikaanse landen in een oude Land Cruiser.

Over vergeving, spijt hebben van altijd maar doorgaan, het plezier van simpel leven en de kracht die schuilt in gewoon geluk.

Op Ivy's safari’s worden dieren alleen gefotografeerd. Ze stuit daarbij op verzet van de andere witte jagers, maar ze zet vastberaden door.

De zeventigjarige Cecilia kijkt ernaar uit de zomer ongestoord aan de kust door te brengen. Dit plan wordt echter verstoord als ze een onverwachte gast aantreft.

Met zijn kenmerkende opgerolde sokken, zijn taaiheid en wilskracht hoort Søren Lerby bij de absolute boegbeelden van het voetbal.

Als de jonge Ned Maddstone zich na een uit de hand gelopen grap op school plots in een streng bewaakte gevangenis bevindt, ziet de toekomst er veel minder rooskleurig uit.

Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Slechte gewoontes blijf je herhalen, omdat je de verkeerde methode gebruikt.

Miljardair Georg zoekt hulp bij zijn vriend Joe Carling, voor zijn spoorloos verdwenen kleinzoon en enige erfgenaam. Iemand heeft er baat bij heeft als Filip nooit gevonden wordt …

Dumoulin wordt geconfronteerd met plekken waar nederlagen, crashes en rivalen een voedingsbodem bleken voor twijfels, frustraties en onzekerheden.

Het jaar van Gwen van Poorten varieerde van paddoceremonies tot botox, van met je partner naar Burning Man en je daar verloven tot het verbreken van die verloving.

Qmusic-dj en brandweerman Tom geeft aan de hand van heftige, verdrietige, leuke en soms idiote verhalen een eerlijk en inzichtelijk beeld van het leven van een brandweerman.