Vlot te lezen

Romy de Laat 18 maart 2021
“Is dat normaal dokter” staat al een lange tijd op mijn TBR lijstje. Elke keer wilde ik toch weer graag een ander boek lezen, waardoor deze steeds verder naar onder zakte. Totdat ik het nu wel echt tijd vond om dit boek te gaan lezen.

Het is een boek met allemaal korte hoofdstukken. Elk hoofdstuk vertelt weer een ander verhaal vanuit de huisarts. Wat ik wel jammer vind is dat deze verhalen allemaal erg oppervlakkig blijven en geen diepgang bevatten.
Echter was ik toch zo nu en dan toch verbaasd, heb ik gelachen en er toch ook wel een beetje raar van opgekeken.

Als je op zoek bent naar een makkelijk leesbaar boek met korte verhalen vanuit de wereld van een huisarts, is het zeker niet verkeerd om deze te lezen.

Meer recensies van Romy de Laat