Wat een heerlijke cozy romance!
"Liefde smaakt het zoetst met een snufje kaneel." Na het lezen van dit boek ben je heel nieuwsgierig naar die lekkere kaneelbroodjes! Ik had ze graag geproefd.
Van Zomer en Keuning mocht ik het e-book De Cinnamon Spice Herberg van Harper Graham lezen. De vertaling is gedaan door Jacodine van de Velde. Wat fijn dat er vertalers zijn, zodat ik de boeken gewoon in het Nederlands kan lezen! Bedankt voor dit recensie-exemplaar!
De Cinnamon Spice Herberg is deel 1 in de Maple Falls serie. Ik ben helemaal enthousiast! Het is een cozy romance wat je zeker moet gaan lezen! De mensen die in het stadje Maple Falls wonen voelen als een lieve grote familie als je het boek leest. Harper Graham heeft een vlotte schrijfstijl en verteld het verhaal heel gedetailleerd. Je voelt de heerlijke sfeer in het stadje. Het verhaal wordt verteld vanuit Madison en Zach. Ik vind dat de personages groeien, maar ze gaan niet heel erg de diepte in. Voor het verhaal is dit dan ook niet erg. Wel word je als lezer meegenomen in de stuggelingen van de personages en hoe zij ermee omgaan. Mijn favoriete personage is toch wel oma, waarom verklap ik niet. Ik vond het een heerlijk boek om te lezen en kan niet wachten op deel 2! Van mij krijgt dit boek
In De Cinnamon Spice Herberg krijgt Madison een brief over dat haar vader hulp nodig heeft bij de herberg. Haar vader is niet iemand die makkelijk om hulp vraagt. Madison is overigens niet de enige die een brief heeft ontvangen. De afzender is onbekend. Madison die woonachtig is in New York, gaat terug naar de herberg om haar vader en oma te helpen. Dan verwoest de storm een van de herberg. Zach de klusjesman van de stad en ex van Madison wordt opgeroepen om te helpen. Wanneer Madison Zach ziet, laaien de gevoelens weer op. Madison komt erachter dat de herberg er financieel slecht voorstaat. Er zijn weinig boekingen en het is moeilijk om het hoofd boven water te houden. Madison wil de herberg opknappen en met een feest rond Halloween de herberg heropenen. Zal dit de toekomst van de herberg kunnen redden? En wie is de afzender van de brieven die verschillende mensen in de stad krijgen?