Geweldig deze nieuwe serie!
Wat ontzettend leuk dat ik voor de Zin in feelgood leesclub het e-book Een ansichtkaart van Puffin Island van Christie Barlow mocht lezen en recenseren. Dit is deel 1 in de Puffin Island serie. Christie Barlow heeft ook de Love Heart Lane serie geschreven. Ik vind de Love Heart Lane serie geweldig! Bedankt LS Uitgeverij en Zin in feelgood voor dit recensie-exemplaar!
De lat lag hoog, want als je andere boeken gelezen hebt van dezelfde schrijver hoop je dat deze serie ook leuk wordt. Ik kan je zeggen, dit boek is fantastisch om te lezen! Wat zou ik graag zelf op Puffin Island wonen bij deze geweldige mensen die je in je hart sluit! Het verhaal is echt niet alleen maar koek en ei. Er worden ook de minder leuke kanten belicht, zoals de discussie over wel of niet slagbomen bij de oversteek of hoe opa Joe is omgekomen en wat Pete zijn invloed was. Het verhaal wordt vanuit Verity beschreven. Mooi hoe haar persoonlijke ontwikkeling centraal staat, maar ook het feit dat ze anderen wil helpen en geen partij kiest in een discussie. De puffins komen naar voren. Wat zou ik graag een keer een kijkje nemen op Puffin Island en deze mooie dieren willen bewonderen. Ik heb genoten van dit boek en heb al gekeken dat in februari 2026 deel 2 uitkomt. Die ga ik zeker ook lezen! Het was zo jammer dat dit boek uit was! Van mij krijgt dit boek
Een mooie quote uit het boek: We kunnen van mening verschillen, maar het feit dat we niet allemaal hetzelfde zijn is prachtig en zorgt ervoor dat de wereld blijft draaien.
Verity staat op het punt haar leven om te gooien. Ze verhuurt haar huis, zegt haar baan op en gaat zes maanden met haar omgebouwde busje tot camper rondreizen door Europa. Haar eerste stop is Amsterdam waar ze met haar vriendin heeft afgesproken. Voordat ze vertrekt moet haar huis nog klaargemaakt worden voor de nieuwe bewoners. Als ze de brievenbus van de muur haalt, vindt ze een oude ansichtkaart die wel 50 jaar geleden is bezorgd, maar nooit gezien is. Ze woont nu in het huis waar haar oma eerder woonde en laat nou net de ansichtkaart aan haar oma gericht zijn. Maar wie is de afzender? Verity gaat op onderzoek uit en komt nog veel meer te weten.