Feelgood met een vleugje magie...
Een nieuwe Holly Martin, die wil ik natuurlijk lezen! Wat een geluk dat ik Thuis in Midnight van Holly Martin mocht lezen en recenseren! Het is deel 1 in de Midnight Village serie. Bedankt Zomer en Keuning voor dit recensie-exemplaar!
Ik vind de boeken van Holly Martin altijd een feestje om te lezen. Deze keer werd ik verrast doordat het een feelgood met een vleugje magie betreft. Ik ben niet echt een fantasy lezer, maar dit vond ik wel heel leuk lezen! Het is ook niet over de top, maar blijft wat kleiner met een kat die kan praten en cake waar magie een rol in speelt. Zoals ik van Holly gewend ben, heeft ze een fijne schrijfstijl waardoor het verhaal vlot leest. Ik blijf geboeid lezen. Ook bevat het verhaal humor, soms heb ik echt wel even hardop gelachen. De personages waren anders dan ik had verwacht, maar zijn wel goed neergezet. Er zit een leuke wending in. De sfeer in het dorp Midnight voelt als een grote familie. De sfeer van dit boek was even wennen, maar maakte ook dat je fantasie wat meer de vrije loop krijgt. Het verhaal heeft niet echt diepgang, maar is voor zo'n heerlijk feelgoodboek ook niet echt nodig. Ik heb genoten van dit leuke feelgoodverhaal en kijk al uit naar deel 2! Van mij krijgt dit verhaal dan ook 🪄🪄🪄🪄🪄 i.p.v. sterren deze keer, dit past beter 😍
Star wordt gedwongen door een incident met een cake om London te verlaten. Ze mag komen wonen in Midnight. Midnight is een dorp wat afgesloten is van de rest van de wereld. Dan komt Star erachter dat ze anders is dan de gewone mensen. Het dorp waarin ze terecht is gekomen wordt bewoont door heksen en Star blijkt zelf ook een heks te zijn. Dan komt ze Wolf tegen, de jonge burgemeester van het dorp. Star en Wolf hebben een aantrekkingskracht op elkaar. Beide willen ze dit niet, maar valt deze aantrekkingskracht uit te schakelen?