Wat een heerlijk eind van deze serie!

Riannesboekenwereld 14 januari 2026
"Het was een hobbelige reis maar alles valt eindelijk op zijn plaats."

Oh neeeeee, ik heb de serie Stiekem verliefd uitgelezen! Zo jammer, want ik zat echt helemaal in het verhaal. Ik las Stiekem verliefd Een nieuw begin van Sandiya Heera uit. Zo fijn dat ik als vaste Verhalenfabriek-recensent de hele serie mocht lezen! Bedankt Juul en Verhalenfabriek voor dit recensie-exemplaar!

Stiekem verliefd Een nieuw begin is deel 3 in de Stiekem verliefd serie. De delen zijn naar mijn mening afzonderlijk te lezen, maar het is leuker om de delen op volgorde te lezen. Dan heb je wel echt alle informatie. Het was een feestje om Juul te volgen in deze serie. Het was zeker een hobbelige weg, maar zoals het hoort in feelgood komt het allemaal goed. Ook dit tussendoortje leest weer lekker weg. Ik vind dat Sandiya een fijne schrijfstijl heeft. Dit deel had wat meer humor dan het vorige deel, dat vond ik prettig lezen. Tussendoortjes gaan niet heel erg de diepte in, maar dat is ook niet nodig. Deel 3 is wel echt het einde. Waar ik bij de andere delen gauw wilde verder lezen is het nu wel echt klaar. Het is een goed geschreven verhaal om een paar uurtjes te verdwijnen in een andere wereld. Van mij krijgt ook dit tussendoortje

In Stiekem verliefd Een nieuw begin is Juul een beetje klaar met Colin, de man die ze achterna gereisd was en die weer terugging naar zijn ex. Ze gaat verder met aan zichzelf werken bij de personal coach. Wanneer Juul denkt alles op de rit te hebben, krijgt ze elke week een roos met een kaartje waar alleen haar naam op staat. Geen afzender, dus van wie zouden de rozen zijn? Juul had twee mannen ontmoet, maar ze weet niet zo goed of zij achter deze actie kunnen zitten. Zal Juul toch nog de liefde van haar leven vinden?

Meer recensies van Riannesboekenwereld