Vuurwerk in de sneeuw

Riannesboekenwereld 31 december 2025
Het laatste boek wat ik uitlas in 2025 is Vuurwerk in de sneeuw van Sarah Morgan en uitgegeven door Harper Collins. Ik vond vuurwerk in de titel wel heel toepasselijk om net voor de jaarwisseling te lezen. Het is overigens een boek wat al even uit is en al een tijdje in mijn boekenkast stond om gelezen te worden.

Sarah Morgan is een favoriete schrijver van mij. Ik lees heel graag haar verhalen. Sarah heeft een fijne vlotte schrijfstijl, waardoor ik haar boeken blijf lezen. Het verhaal pakt, maar heeft niet echt diepgang. Gewoon een heerlijk feelgoodboek om te lezen. Wel vind ik bij haar recent uitgegeven boeken dat er een mysterieus iets is, waardoor je nieuwsgierig blijft. Dat had ik nu bij dit boek niet. Het was wat voorspelbaar, maar dat maakt mij verder niet uit. Het is een deel van De O'Neil broers-serie. Ik heb de eerdere delen niet gelezen, maar vind dat je dit boek ook makkelijk los van de andere delen kunt lezen. Van mij krijgt dit boek

Tyler O'Neil woont op Snow Crystal wat hij samen met zijn broers runt. Het resort is Volgeboekt met de kerstdagen. Zijn beste vriendin Brenna woonde in een accommodatie van Snow Crystal, maar moet op zoek naar een ander onderkomen vanwege de drukte rondom kerst. De oplossing is dat Brenna bij Tyler en zijn dochter gaat logeren. Ze kennen elkaar al vanaf jongs af aan en Tyler is stiekem al een poosje verliefd op Brenna, maar wil hun vriendschap niet op het spel zetten. Tyler wil niets aan Brenna laten merken. Brenna vindt in het geheim Tyler ook heel leuk, maar wil ook niets laten merken. Dan kust Tyler Brenna. Zal dit hun vriendschap in de weg staan? Of bloeit er iets mooiers op?

Meer recensies van Riannesboekenwereld