Fijn tussendoortje!

Riannesboekenwereld 11 januari 2026
In december 2025 is Stiekem verliefd Een tweede kans van Sandiya Heera uitgekomen als tussendoortje bij De Verhalenfabriek. Het is deel 2 in de serie Stiekem verliefd. Ik had het geluk dat ik als vaste Verhalenfabriek-recensent de hele serie kreeg om te lezen en recenseren. Bedankt Juul en Verhalenfabriek voor deze recensie-exemplaren!

Stiekem verliefd Een tweede kans is deel 2 en echt een vervolg op het eerste deel. Je zou dit deel ook los kunnen lezen, want er wordt genoeg informatie gegeven over deel 1. Je hebt wel eens een serie waar je dan in het volgende deel over andere personages leest, dat is hier niet het geval. Juul is de hoofdpersoon in beide delen en je leest nu verder waar we gebleven waren. Natuurlijk is er een open einde, want er is nog een deel 3! Ook dit tussendoortje is weer een fijn leesbaar tussendoortje. Ik bleef lezen en dus heb ik dit tussendoortje zo uitgelezen! Sandiya Heera krijgt het voor elkaar om je toch nieuwsgierig te maken naar wat komen gaat, mede vanwege een twist. Soms heeft een serie een hoogtepunt gehad en is een volgend deel minder leuk om te lezen, dat is hier zeker niet het geval. Ook dit deel vond ik leuk om te lezen. Het verhaal zit goed in elkaar. Een tussendoortje is een kort verhaal en kan niet heel erg de diepte ingaan, wel vind ik er genoeg diepgang in zitten. Wil je net als ik even wegdromen naar een andere wereld onder een dekentje met een lekker warm kopje thee erbij? Lees dan zeker dit tussendoortje! Ik vind het een aanrader en dus krijgt dit tussendoortje
Mij even niet storen, want ik ga gauw verder met deel 3!

In Stiekem verliefd Een tweede kans heeft Juul een oogje op Colin, de barman uit deel 1. Colin vindt Juul stiekem ook heel leuk, maar ze hebben dit niet naar elkaar uitgesproken. Wanneer Juul haar gevoelens wil uitspreken naar Colin, komt ze er erachter dat hij naar Londen is vertrokken om een nieuwe club te openen. De vriendinnen van Juul stimuleren haar om hem achterna te gaan naar Londen en hem daar te bezoeken. Als Juul bij Colin voor de deur staat is hij blij haar te zien, maar wie is Emily die bij hem in huis is?

Meer recensies van Riannesboekenwereld